De Essistente – een nieuw begin!

“Iets doen voor een ander waar die ander wat aan heeft”

Het gedachtegoed van “Strategie met ballen” is mij al, sinds het begin dat ik kennis maakte met dit product, bijgebleven. Nu zul je denken wat heeft dit nou weer te maken met “De Essistente” nou dat zal ik proberen uit te leggen 🙂

In 2013 maakte ik voor het eerst kennis met de methode “Strategie met ballen” en het inspireerde me, alleen wist ik toen nog niet zo goed wat ik er mee kon doen.

Zomer 2016 heb ik de man achter dit product benaderd en een mooi gesprek met hem gehad, wat resulteert in een geweldige mooie samenwerking en daar komt “De Essistente” vandaan.

Wat doet “De Essistente” nou? Ik vertel de ondernemer wat hij moet doen ;-). Tja zul je denken: “maar dat pikt echt niet elke ondernemer”. Klopt en dat is maar goed ook. Want er zullen er wel genoeg zijn die het wel pikken. En dan nog zal het te veel zijn voor mij alleen 🙂

Waarom ik vertel wat die ondernemer moet doen?
Gewoon weg omdat de ondernemer er niet uit komt en in het rond blijft rennen. De ondernemer die zo’n drukke agenda heeft en die zo vol propt dat er geen vrije tijd meer overblijft! Dat zijn of haar gezin ook nog eens om aandacht schreeuwt en hij of zij niet weet hoe dit nou in moet plannen. Dan is het echt tijd om “De Essistente” in te schakelen. Zij zorgt ervoor dat werk, privé en persoonlijke tijd goed verdeeld wordt in een week zodat je niet meer rond blijft rennen maar daad werkelijk tijd krijgt voor alles wat je belangrijk vind, zoals je onderneming, gezin en persoonlijke tijd!

En zo is er iets nieuws, iets moois, een begin van een nieuwe stap naar een mooie droom!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s